Om os

Velkommen til en guldsmedeforretning
som byder på magi, drømme og passion for håndlavede smykker.

En tidlig start

Indehaver og designer Helga Winther har drevet guldsmedeforretning siden hun var 20 år gammel. Nu har hun mere end 35 års erfaring indenfor design af smykker og en skarp ekspertise når det kommer til materialer, diamanter, ædelsten og fremstilling.

Det første kapitel

Det er historien om en pige, der har drømt om at få sin egen butik, siden hun var bare 12 år gammel og målrettet havde spinket og sparet sine penge siden da. Hun var bare 16 år, da hun kom i lære i en butik med sko og læder i Hobro. Efter læretiden tog hun sine første skridt mod opfyldelsen af sin barndomsdrøm med en ansættelse i en nyåbnet guldsmed i Hobro. Udover at være butiksuddannet har hun også taget flere kurser i fremstilling af smykker.

Fra drømme til virkelighed

I december 1985 blev drømmen til virkelighed. Åbningen af Gråbrødrestræde i Randers blev den chance Helga Winther have håbet på og hun øjnede muligheden for, at føre sin barndomsdrøm ud i livet. Den første butik blev åbnet og herefter tog drømmen fart. Hun startede med en halv hjælp, derefter kom hendes forældre ind i foretagendet, som medhjælpere. Snart have Helga fire ansatte plus sig selv og ikke mindst, en ekstra butik i Rådhusstræde, hvor hun overtog en nedlagt smykkeforretning.

Rosernes by

Sidenhen er butikken fra Randers flyttet til idylliske Mariager hvor Helga har drevet forretning siden 2003. Drømmen lever i bedste velgående i den gamle bankbygning på Torvet 5. Her bliver kunderne mødt med en oplevelse af nyt og gammelt i en stilfuld blanding af funklende lysekroner, lysende glasmontre med smykker, og behagelige rokoko møbler pyntet i guld og lak, og højt til loftet. Indretning er en stor passion for Helga. Hun har fire ansatte i forretningen. En guldsmed med eget værksted og 4 piger i butikken.

Guldsmeden i Mariager

Den personlige betjening er i højsæde her, da det er dette Helga brænder for. ”Jeg har altid elsket, at give personlig vejledning, sidde ned og snakke med kunderne. Design af håndlavede smykker er en tillidssag,”
Så har man lyst til at opleve en guldsmedeforretning, som byder på magi, drømme og ikke mindst en passion for smykkekunsten, så lig turen forbi Torvet 5 i Rosernes by Mariager.

Vores medarbejdere:

Helga Winther
Indehaver
Louise Jensen
Butikassistent
Winnie jensen
Butiksassistent & Marketingsmedarbejder
Jane Bonnerup
Butikassistent