Bryllup i rosernes by

I den gamle købstad er mulighederne mange, når det kommende brudepar skal smedes sammen.

Mariager oser af romantik

Siden Bryllupssalen på Det Gamle Rådhus i Mariager slog dørene op i maj 2019 har brudepar strømmet til Mariager for at lade sig smede sammen. I Bryllupssalen på Torvet i Mariager står byrådsmedlem Erik Kierkegaard Mikkelsen i spidsen for de mange vielser, der finder sted her. Tæt herpå ligger Hotel Postgaarden, et ud af flere steder, hvor bryllupsfesten kan holdes – er man til en anden stil er Jomfrubakken tilmed et hit blandt de mange brudepar, der vælger at holde deres bryllup i den gamle købstad.

Rosernes by

Mulighederne er mange, når man vælger at lade sig vie i Mariager. Både vielsesringe, blomster, bryllupskage, kirke, bryllupssal, overnatning og mulighed for lokaler til selve bryllupsfesten kan findes i byen. Dertil kommer selve atmosfæren og naturen, som ikke findes lignende. På hvert gadehjørne kan man sommeren over, dufte og se de smukke roser, der kravler op ad bindingsværkshusene, ligesom de brostensbelagte gader giver et autentisk og historisk billede, som enhver bryllupsfotograf kun kan drømme om.

Bryllup i et veterantog

Ønsker man at holde bryllupsfesten på et gammelt veterantog, er dette også en mulighed, da Mariager-Handest Veteranjernbane tilmed byder på fest i det tøffende tog, hvor udsigten langs Mariager Fjord og landskabet omkring, kan nydes under den hyggelige køretur.

Håndlavede vielsesringe

Hele oplevelsen med at skabe unikke vielsesringe er ret speciel. Selve processen skal være en god oplevelse, så vi gør os umage for at skabe de rette omgivelser for vores kunder. I ro og mag og med kunderne i fokus, skabes der smykker, der afspejler kundernes personlighed og ønsker.

Guld med historik

Vi ønsker, at give det kommende brudepar et minde for livet, både i form af smykkerne, men også omkring minderne, som smykkerne bærer med sig. Det ses tit at det kommende brudepar har gammelt guld med, som de gerne vil bruge til deres vielsesringe. Her er det til stor glæde og lykke, at muligheden i dag er, at man kan smelte guldet, bevare affektionsværdi og genbruge guldet i de nye smykker.” Siger Smykkedesigner Helga Winther, der tilmed tilføjer at hver kundeoplevelse skal være unik. “Idet at de håndlavede smykker kan tage udgangspunkt i noget gammelt guld, som kan have en helt særlig betydning for kunden, er det vigtigt at der er ro til at tale om gamle minder og have kunderne i fokus. Derfor bliver der sat tid af, så der over en kop kaffe, sodavand eller et glas bobler, er ro til at tale om hvordan smykkerne skal designes og udformes.”

Se de håndlavede vielsesringe

Lad jer forelske i et sæt håndlavede vielsesringe inde i vores galleri, hvor I kan se flere af de vielsesringe vi har lavet til kommende brudepar. Her kan I finde inspiration, så I kan komme tættere på jeres perfekte drømmeringe.